O nas

Inštruktorji v avtošoli ALMA

ALMA avto šola d.o.o.

Kolodvorska  ulica 16
9240 Ljutomer
GSM: 041 620 798

 

Avtošola »ALMA« obstaja in deluje že enaintrideseto leto. Ustanovljena je bila leta 1990 in je bila takrat med prvimi zasebnimi avtošolami v pomurski regiji. Izvajamo programe usposabljanja kandidatov za voznike motornih vozil kategorij: AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E in F.  V zadnjih letih smo po uspešnosti opravljenih praktičnih izpitov med vsemi avtošolami v pomurski regiji na samem vrhu. Naše učitelje vožnje k uspešnosti vodi prepričanje, da kandidate v naši avto šoli učimo voziti za življenje in ne zgolj za vozniški izpit. Z vso pozornostjo upoštevamo želje in potrebe kandidatov glede urnika, trajanja vožnje, plačilnih zmožnosti, itd.

Delo naše avtošole ni vezano zgolj na učilnico (CPP) in uro vožnje, pač pa sega tudi širše v okolje in skupen trud, da nas naši bivši kandidati na štirih in dveh kolesih ne bi ogrožali na cestah, ampak bi bili vzor vsem udeležencem v prometu. Učenje vožnje namreč jemljemo kot veliko dolgoročno odgovornost za zdravje in življenje kandidatov ter vseh drugih udeležencev v prometu.

Naši učitelji so potrpežljivi, z veliko vzpodbudnih besed za posameznika, kar skupaj z njihovimi večletnimi izkušnjami pri poučevanju in spremljanju prometnih situacij prispeva razviti zavest za resno in odgovorno obnašanje v prometu.

Zakaj izbrati ravno avto šolo ALMA?

  • strokovno, kakovostno delo naših učiteljev vožnje,
  • avtošola s tradicijo, kakovostjo in konkurenčnimi cenami,
  • nadpovprečna uspešnost na izpitih,
  • raznolik, bogat in sodoben vozni park,
  • brezplačen dostop do spletne strani, namenjen usposabljanju kandidatov,
  • prilagodljivost in dostopnost storitev,
  • možnost plačila na 24 obrokov